__search

Prvi put ste ovde

Prvi put ste posetili KUPLIO magazin? Dobro došli. Ovde ćete pronaći korisne članke o svakodnevnoj štednji.

Prvi put ste ovde

Dobro došli na veb-stranicu KUPLIO magazin

Nudimo Vam uvek najnovije informacije, zahvaljujući kojima ćete uvek kupovati povoljno. Svi popusti, kuponi i kodovi za popust, ali i korisni saveti i trikovi, ili uputstva, zahvaljujući kojima ćete naučiti da štedite bez i najmanjeg ograničenja. Priuštite sebi sve što želite bez kajanja. Mi nismo vlasnici online prodavnica ili finansijski savetnici, mi smo obični ljudi koji žele da podele savete i iskustvo sa Vama. Ukratko, pokazaćemo Vam kako da se nosite sa trikovima trgovaca u fizičkim radnjama i online prodavnicama i kupujete povoljno.

Šta možete pronaći kod nas

Možete birati između nekoliko kategorija

__Bitmap_1
1

Kupovina __Arrow_right_orange_bold

Unutar svake žene krije se šoping manijak, koji je lud za modom – je li tako? Ne propustite savete i trikove specijalizovane za žensku, mušku i dečiju modu. U ovoj kategoriji možete pronaći korisne članke o sezonskim trendovima popust šminkanja, kozmetike ili novostima u izboru parfema. Zahvaljujući korisnim savetima, uvek ćete biti „IN“ i „SMART“ jer znamo kako da kupujemo po povoljnim cenama.

2

Dom __Arrow_right_orange_bold

Da li ste zainteresovani za najnovije trendove u kući? Kupijete nameštaj ili radite rekonstrukciju? Savetovaćemo Vas kako da efikasno iskoristite porodični budžet i kupujete povoljnije. Nemojte zanemariti specijalizovane članke zahvaljujući kojima možete učiniti svoj dom prijatnijim ili napraviti neki „uradi sam“ projekat. Pribor za domaćinstvo koji će Vam olakšati život ili neverovatni saveti za baštenski nameštaj sigurno će naći primenu u Vašem domu.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Porodica __Arrow_right_orange_bold

Da li ste na porodiljskom odsustvu i tražite načine kako da dodatno uštedite? Onda ste na pravom mestu! Ovde ćete naći korisne članke zahvaljujući kojima će Vam kupovina školskog pribora ili odabir dečjeg letnjeg kampa biti lakša. U ponudi možete pronaći i veliko poređenje pelena i mnoge druge savete koji će Vam olakšati svakodnevicu.

4

Slobodno vreme __Arrow_right_orange_bold

Da li volite sport, volite da čitate ili zdrav način života? Onda je ova kategorija savršena za Vas. Ovde ćete naći korisne savete koji će Vam se sigurno dopasti. U našem časopisu čeka Vas mnogo članaka u kojima ćemo Vam dati savete za efikasno mršavljenje, naučićete kako da ublažite simptome alergije i podelićemo sa Vama zanimljive ukusne recepte, zahvaljujući kojima ćete sigurno biti u formi.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Putovanje __Arrow_right_orange_bold

Da li i Vi volite da putujete, ali niste spremni da potrošite bogatstvo na odmor? Šta ako Vam kažemo da se to može uraditi i na drugačiji način. U našoj ponudi ćete pronaći aktuelne savete za najjeftinije letove i smeštaj, među kojima ćete sigurno naći nešto za sebe. Na primer, reći ćemo Vam na šta imate pravo u slučaju otkazivanja ili kašnjenja leta, koliko košta ponovna rezervacija karte, kao i šta možete, a šta ne možete poneti u avion.

6

Osiguranje __Arrow_right_orange_bold

Izbor najboljeg osiguranja kuće, osiguranja imovine, osiguranja motornih vozila, ali i putnog ili čak životnog osiguranja ponekad je prilično težak. Detaljno pogledajte recenzije koje su naši urednici pripremili za Vas i sigurno ćete izabrati najpovoljnije osiguranje. Pored korisnih recenzija, savetovaćemo Vas i na šta da se fokusirate prilikom osiguranja ili, naprotiv, šta da izbegavate, kao i niz drugih sjajnih saveta koji će Vas sigurno zanimati.

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Finansije __Arrow_right_orange_bold

Da li planirate da uzmete hipoteku ili odaberete povoljniju uštedu za potrebe izgradnje ili rekonstrukcije Vašeg doma? A šta je sa kreditom za mladence - da li imate pravo na njega? Onda ste na pravom mestu! Kod nas ćete pronaći nekoliko korisnih saveta, zahvaljujući kojima ćete sigurno doneti pravu odluku. Ne očekujte komplikovane grafikone, ni složene analize, samo nekoliko korisnih argumenata koji će Vam sigurno biti od pomoći.

8

Energije __Arrow_right_orange_bold

Muče Vas zaostala dugovanja za komunalije? Posavetovaćemo Vas kako da smanjite svoje troškove za gas, vodu, grejanje i električnu energiju. Pokazaćemo Vam na šta da se fokusirate pri izboru novog aparata, zašto se isplate LED sijalice i na obratiti najviše pažnje pri izboru, kao i još mnogo toga. Pročitajte naše članke i ne trošite više novca nego što je potrebno.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Telefon __Arrow_right_orange_bold

Zahvaljujući našim savetima možete uštedeti i na telefonu, televiziji ili internetu. Kliknite na kategoriju da biste saznali više. U ponudi možete naći zanimljive savete, kao i recenzije, što će izbor novog mobilnog operatera, na primer, znatno olakšati. Ovde ćete takođe pronaći savete za najpovoljnije pozive, SMS poruke ili internet.

10

Automobil __Arrow_right_orange_bold

Da li osećate da vam se troškovi automobila samo povećavaju i da ne znate kako da se nosite sa tim? Nudimo vam nekoliko korisnih saveta koji će sigurno smanjiti vaše troškove. Saznaćete kada je idealno vreme za zamenu zimskih i letnjih guma, trikove koji će vam pomoći da postignete manju potrošnju i na kraju, ali ne i najmanje važno, informacije o putarinama na autoputu ili korisnim pregledima auto alarma.

__Bitmap_10

Nešto dodatno

__Fire_orange

Uputstva

Da li tražite pomoć ili rešenje?

SAZNAJ VIŠE
__Bulp_orange

Saveti i trikovi

Da li želite da saznate vesti iz sveta štednje?

SAZNAJ VIŠE